Hétköznap: 9:00 - 17:00
5540 Szarvas, Szabadság út 6-10.

2020. MÁJUSI INGATLAN AKTUALITÁSOK

Sticky Post

MÁJUSI AKTUALITÁSAINK!!!!

Az állami támogatásoknak köszönhetően /CSOK, kamattámogatott hitelek /megindult a  fiatalok körében is a vásárlási szándék, viszont amennyiben nem készpénzes egy ügyfél,az adás-vétel elhúzódhat 2-3 hónapra is akár.

    • MÁR MEGHALADTUK A 100 INGATLANT, KÍNÁLATUNK FOLYAMATOSAN BŐVÜL, DE A  NAGY KERESLETNEK KÖSZÖNHETŐEN TOVÁBBRA IS FOGADJUK AZ ÚJ MEGBÍZÁSOKAT!
    • KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI TALÁL MAGÁNAK MEGFELELŐT, AKÁR KIADÓ LAKÁSRÓL , VÍZPARTI TELEKRŐL, NYARALÓRÓL, VAGY KISEBB-NAGYOBB CSALÁDI HÁZRÓL LEGYEN SZÓ!!!!
  • HATALMAS KERESLETÜNK VAN KISEBB ÉRTÉKŰ CSALÁDI HÁZAKRA,VÍZPARTI NYARALÓKRA, VÍZPARTI TELKEKRE, ÍGY EBBŐL AZ IRÁNYBÓL VÁRJUK KEDVES ÜGYFELEINKET, HOGY MINÉL GYORSABBAN TÚL LEGYEN AZ ADÁS-VÉTELEN!!!!!

FOLYAMATOS keresletünkre kínálatot gyűjtünk készpénzes ügyfeleink részére. Ne feledje, mi azért vagyunk, hogy megteremtsük a személyes üzleti kapcsolatot, kialakítsuk a tényleges vételi árat, és az Ön számára megfelelő Vevőt közvetítsünk ki ingatlanához, amelynek bemutatásában mi is jelen vagyunk, az érdeklődőket megtekintési nyilatkozaton vezetjük, segítünk az adásvétel lebonyolításában.

Változott profilunk: kevesebb képet, kevesebb információt nyújtunk a hirdetésekben, hogy minél több érdeklődő legyen telefonon is, így ha az egyik ingatlan nem felel meg az igénynek, az Ön ingatlanát is ki tudjuk ajánlani.

MÁR VIDEÓT IS KÉSZÍTÜNK INGATLANJAINKRÓL!!!!Nekünk is fontos a minőség mellett a mihamarabbi értékesítés, így más technikával is dolgozunk.Már elkészültek az első videónk, és nagyon sikeres a  visszajelzés is, így továbbra is várjuk ügyfeleinket,újfajta megközelítésből segítjük a gyors és sikeres eladáshoz!!!!!További részletekért érdeklődjön irodánkban!!!!

 

Biztosítási díjat ingyenesen kalkulálunk Önnek.

Szerződéskötésben és további biztosítási, illetve pénzügyi ügyintézésben is segítséget nyújtunk.

MEGKEZDTÜK ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNKAT:

HIRDETÉSFELVÉTEL IRODÁNKBAN 2 MEGYÉBEN 4 VÁROSBAN…. 28.000 PÉLDÁNYBAN!!!!

Békéscsaba belvárosában, Csaba Centertől 5 perc sétára, többcélú hasznosításra alkalmas ingatlan vált eladóvá

Spóroljon a Körös Infóval!!!!

 

 

Tímea Roszik

Lorem ipsum dolor sit amet, et primis dictas pro, vix dignissim honestatis conclusionemque at. Cu aeterno bonorum corpora vix. Ei impetus facilisi sed, in veniam melius detracto has, est ex laoreet indoctum definitionem. Eirmod equidem maiorum eos te, pri at intellegat sententiae, ne porro dolor consetetur pri.