Hétköznap: 9:00-17:00
5540. Szarvas, Martos Flóra utca 11.

Biztosítás

Előkészítjük a biztosítási szerződést. Biztosító társaságokkal kötött szerződésünk alapján tevékenységünk kiterjed a szerződés megkötésére a megbízó igényeinek érvényesítésében, valamint jogosultak vagyunk a szerződésből eredő jogok, és kötelezettségek teljesítésére és lebonyolítására. Kötelességünk kialakítani a kapcsolatrendszerünket a biztosítókkal úgy, hogy a szerződések megkötése előtt az előkészítés során az ügyfél részére megfelelő mennyiségű biztosítási ajánlatot elemezzünk, kalkuláljunk. Minden esetben az ügyfél érdekeit helyezzük előtérbe.

15877764_241412439628638_828736498_o

Biztosítók:

 • Aegon Magyarország Biztosító Zrt.
 • Allianz Hungária Biztosító Zrt.
 • Astra Biztosító
 • CIG Pannónia
 • EUB Zrt.
 • Generali Biztosító Zrt.
 • Groupama Garancia Biztosító Zrt.
 • K&H Biztosító Zrt.
 • Signal Biztosító Zrt.
 • Union Biztosító Zrt.
 • Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Fontos és egyre jobban aktuális…

nyugdijas2_pixabay

SZJA törvénymódosítással immáron háromféle államilag támogatott nyugdíj megtakarítási forma közül is választhatunk. A leglényegesebb különbség ezek között, az, hogy addig amíg a megtakarítási célú életbiztosítások az adókedvezmény nélkül eddig is versenyképes és közkedvelt befektetések voltak a piacon, addig a NYESZ számlát és az Önkéntes nyugdíjpénztárt lényegében csak az adókedvezmény miatt választották az emberek. Ráadásul ezek további hátránya még, hogy ha nyugdíj előtt hozzá szeretnénk férni az egyenlegünkhöz, akkor azt majd minden esetben csak az adókedvezmény visszafizetésével tudjuk elérni. Sok nyugdíjbiztosításhoz ezzel ellentétben tartozik egy olyan eseti számla, amely teljesen független az adókedvezménytől, így bármikor szabadon hozzáférhető.
Sokan félnek bármilyen újabb nyugdíj előtakarékosságba belekezdeni, hiszen az állam az előzőt, a magánnyugdíjpénztári rendszert is megszüntette. Nagyon fontos azonban tudni, hogy a magánpénztári rendszer az állami TB nyugdíjrendszer egy eleme volt, így gyakorlatilag teljes állami befolyást élvezett. A kezdeti 8,5%-os pénztári járulékot nem a saját pénzünkből fizettük, hanem a NAV vonta le a bruttó bérünkből, ezt tehát az állam adta, és ezért is tudta elvenni. A nyugdíjbiztosítás ezzel ellentétben egy 100%-ban üzleti alapú privát előtakarékosság, ahol a saját befizetéseink a saját számlánk egyenlegét gyarapítja, amelyhez így az államnak és a NAV-nak nincsen hozzáférése. A régi és az új lehetőség így egy lapon nem említhető, a nyugdíjbiztosítás tehát egy biztonságos és államtól független nyugdíj megtakarítási forma.

Öngondoskodás nélkül súlyosan nélkülöznie kell majd. Ahhoz, hogy ne akkor fájjon a feje, mi megoldást találunk Önnek, személyre szabottan!

15935709_2168318406726652_1725986546_n

Keressen minket – kérjen ajánlatot, tanácsot!